U bent hier: > Organisaties > Voorzet Nederland B.V.
Lees voor! stuur door
Laatste wijziging op 28 mei 2013

Voorzet Nederland B.V.

Omschrijving

Vanaf de oprichting in 1994 heeft Voorzet de visie dat iedereen recht heeft op een leven waarin hij kan functioneren als volwaardig persoon. Voorzet vindt dat je met een beperking kansen moet krijgen om optimaal mee te draaien op alle levensgebieden.

Voorzet heeft een uniek concept: één organisatie die re-integratie, jobcoaching, woonbegeleiding, onderwijsbegeleiding en begeleiding op vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autismespectrumstoornis. Ook mensen met AD(H)D, ODD, NLD of een auditieve beperking kunnen bij Voorzet terecht.

Voorzet heeft in de loop der jaren veel kennis over en ervaring met deze doelgroep opgedaan. En door medewerkers te selecteren op hun kennis, (werk)ervaring en affiniteit met deze doelgroep heeft Voorzet een zeer deskundig en multidisciplinair team opgebouwd.

Voorzet Arbeid biedt begeleiding bij het zoeken, vinden en behouden van een bij jou passende baan. Daarnaast kunnen werkgevers bij Voorzet terecht voor bijvoorbeeld begeleiding van werknemers bij dreigende uitval of ziektewet of outplacementtrajecten.

Voorzet Begeleiding biedt ambulante begeleiding op allerlei gebieden, variërend van psycho-educatie tot ondersteuning in de omgang met je kinderen. Van adviezen over jouw gezondheid of opleiding tot begeleiding bij budgetteren.

Stichting Voorzet Vakantie en Vrije tijd is een onafhankelijke stichting die begeleide vakanties en vrijetijdsactiviteiten aanbiedt.

Doelstelling

Voorzet heeft de visie, dat ook mensen met een handicap de mogelijkheid behoren te hebben op een leven, waarin zij kunnen functioneren als een volwaardig persoon. Dit geldt op alle levensgebieden: wonen, werken, onderwijs en vrije tijd. De overtuiging van Voorzet is dat deze levensgebieden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij de ondersteuning staat de cliënt te allen tijde centraal en is het essentieel de juiste randvoorwaarden te creëren. De wensen en mogelijkheden van de cliënt gelden als uitgangspunt.

Contactgegevens
Logo

BezoekadresKaartRoute
Mollerusweg 70
2031 BZ
HAARLEM

Voorzet Nederland B.V.

Postadres
Mollerusweg 70
2031 BZ
HAARLEM


Telefoon: 023-7510520
Fax: +31237510529

Website(s)
Voorzet Nederland BV

Diensten & Producten
Er is geen informatie beschikbaar over het aanbod.